Αναβλήθηκε η 14η αγωνιστική της Superleague 

Επισημοποιήθηκε η αναβολή της 14ης αγωνιστικής της Superleague καθώς μετά την ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας ότι δεν θα ορίσει διαιτητές την προσεχή αγωνιστική, εναρμονιζόμενη με την απόφαση των Ελλήνων διαιτητών να δηλώσουν «κόλλημα» και να μην κατέβουν στους αγώνες σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις απειλές εναντίον τους, ανάλογη ανακοίνωση εξέδωσε και η διοργανώτρια αρχή.

Συγκεκριμένα, η Superleague ανακοίνωσε πως το ερχόμενο Σαββατοκύριακο δεν θα διεξαχθούν αναμετρήσεις, εξαιτίας της αποχής των διαιτητών.

«Σε συνέχεια της προ ολίγου ανακοίνωσης της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ περί μη ορισμού αξιωματούχων διαιτησίας, ανακοινώνεται η αναγκαστική μη διεξαγωγή της επικείμενης 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1», αναφέρει χαρακτηριστικά η διοργανώτρια αρχή.

Νωρίτερα, η ΚΕΔ γνωστοποίησε ότι δε θα ορίσει διαιτητές για τη 14η αγωνιστική. Το μπαλάκι ήταν στην πλευρά της Superleague καθώς θα μπορούσε να ορίσει αποκλειστικά ξένους διαιτητές για ματς της επόμενης αγωνιστικής. Τελικά, αποφάσισε να ανακοινώσει την αναβολή της 14ης αγωνιστικής και αναμένεται να προβεί σε εκ νέου ορισμό των αναβληθέντων αγώνων.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλευρό των διαιτητών τάχθηκε και η ΕΠΟ η οποία με ανακοίνωσή της καλεί την κυβέρνηση να λάβει μέτρα και να αποκαλύψει ποιοι βρίσκονται πίσω από τις ανώνυμες απειλές κατά των διαιτητών.

«Η Ομοσπονδία στηρίζει απόλυτα τους διαιτητές στην απόφασή τους για αποχή και κατανοεί πλήρως τους λόγους οι οποίοι τους οδήγησαν στην απόφαση αυτή. Η ΕΠΟ καλεί την κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να λάβει τα προσήκοντα μέτρα και να αποκαλύψει τα πρόσωπα πίσω από τις “ανώνυμες” απειλές κατά των διαιτητών», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση της ΚΕΔ που προηγήθηκε της Superleague:

«Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται ότι δεν θα οριστούν αξιωματούχοι διαιτησίας για τους αγώνες της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1 λόγω της αποχής των διαιτητών. Παρακαλείται η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος Super League 1 για τις δικές της ενέργειες».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί